INDUSTRIJSKA CRIJEVA I PRIKLJUČCI

U prodajnom programu iz oblasti industrijskih crijeva i priključaka nudimo gumena crijeva za vodu i vazduh radnog pritiska 10 ili 20bar, potisna i usisno-potisna crijeva za hidraulično ulje, naftu i naftne derivate, abrazivne materijale i prljavu vodu, zatim gumena crijeva za tehničke gasove, te gumena, poliamidna, poliuretanska i PVC, usisna i usisno-potisna, crijeva za vazduh, vodu, hemijsku i prehrambenu industriju, renomiranih proizvođača MERLET, CIDAT, SEL, ZEC i sve potrebne elemente za njihovo spajanje (priključci, spojnice, redukcije, šelne).

Za potrebe hemijske i prehrambene industrije u ponudi imamo i savitljive rebraste INOX cijevi izvana ojačane INOX pletivom.

GUMENA CRIJEVA ZA VODU I VAZDUH

Gumena crijeva za vazduh armirana jednostrukim ili dvostrukim tekstilnim opletom, za radni pritisak 10 ili 20bar, u varijantama LL (LONG LENGTH) do DN25 (1") ili u buntovima 40m za prečnike do DN50 (2").

Druge izvedbe za veće pritiske i veće prečnike po narudžbi.

Gumena crijeva za rashladne sisteme, vruću vodu i paru.

Spajanje ovih crijeva moguće je raznim tipovima i kombinacijama priključaka i redukcija proizvođača LUDECKE.

Gumena crijeva visokog pritiska (200-300bar) za čišćenje kanalizacije.

Pogledajte katalog

Elementi za spajanje

GUMENA CRIJEVA ZA NAFTU I NAFTNE DERIVATE

Potisna crijeva za hidraulična ulja SAE 100 R6 proizvođača PRIMA-HOSE i usisno-potisna crijeva za hidraulična ulja sa čeličom spiralom: glatka proizvođača SEL i korugovana proizvođača CIDAT, kao i crijeva za benzinske pištolje.

Katalog PRIMA-HOSE

Katalog CIDAT

Katalog SEL

GUMENA CRIJEVA ZA ABRAZIVNE MATERIJALE

Gumena crijeva za pjeskarenje i usisno-potisna crijeva za abrazivne matrijale (pijesak, cement, malter, kreč isl.) proizvođača PRIMA-HOSE i SEL.

Katalog PRIMA-HOSE

Katalog SEL

GUMENA CRIJEVA ZA TEHNIČKE GASOVE

Gumena crijeva za LPG, propan-butan, acetilen, kisik, rashladne uređaje i druge tehničke gasove, proizvođača PRIMA-HOSE, SEL i CIDAT.

Katalog PRIMA-HOSE

Katalog CIDAT

Katalog SEL

Katalog SEL crijeva za klimu

GUMENA CRIJEVA ZA PREHRANU

Gumena crijeva za mlijeko, jestivo ulje, bezalkoholna i alkoholna pića proizvođača PRIMA-HOSE, SEL i CIDAT.

Katalog PRIMA-HOSE

Katalog CIDAT

Katalog SEL

PVC CRIJEVA

PVC crijeva različite namjene: za hidraulična ulja, pitku ili otpadnu vodu, prehrambenu i hemijsku industriju, potisna ili usisno potisna, proizvođača MERLETT ili CIDAT.

Katalog MERLETT 

Katalog CIDAT

POLIAMIDNA I POLIURETANSKA CRIJEVA ZA VAZDUH I VODU

Poliamidna i poliuretanska crijeva za komprimirani vazduh u buntovima ili kao spiralna crijeva u dužini do L=30m (radna dužina 15m), različitih prečnika i boja, proizvođača ZEC.

Poliuretanska crijeva za otprašivanje ili PVC crijeva sa poliuretanskim slojem otpornim na habanje za različite medije proizvođača MERLETT ili CIDAT

Katalog ZEC

Katalog MERLETT 

Katalog CIDAT

ŠELNE

Pužne šelne proizvođača LUDECKE ili robusne šelne sa vijkom proizvođača MERLETT dimenzija do fi300mm.

Katalog LUDECKE

Katalog MERLETT

INOX SAVITLJIVE CIJEVI

Za potrebe hemijske i prehrambene industrije u ponudi imamo i savitljive rebraste INOX cijevi izvana ojačane INOX pletivom prečnika 6mm do 100mm, a veće prečnike i specijalne primjene obezbjeđujemo na zahtjev kupca.

Pogledajte katalog