O nama

Tradicija

 

Preduzeće MN-FLEX d.o.o. formirano je na osnovama ZR MAŠINAC koja je počela sa radom 1990. godine, a potom 1991. godine prerasla u PP INTEGRAL, te preimenovana 2000. godine u preduzeće koje i danas posluje pod imenom  MN-FLEX.

Iskustvo

 

Dugogodišnjim radom na snabdijevanju i održavanju postrojenja u procesnoj industriji, rudarstvu, građevinskoj, prehrambenoj, drvnoj i hemijskoj industriji stečeno je iskustvo koje garantuje uspješno rješavanje problema koji se javljaju na održavanju opreme naših kupaca.

Znanje

 

Obučeni kadrovi, znanje koje oni posjeduju i dobre poslovne veze su 24 sata dnevno na raspolaganju kupcima i omogućavaju brze i kvalitetne intervencije po zahtjevu kupca.

Oprema

 

Savremena i precizna oprema za izradu crijeva, mašinsku obradu metala, izradu zaptivača i obradu termoplastičnih materijala, te oprema za ispitivanje pod pritiskom do 1300 bar omogućavaju davanje garancije na sve izrađene proizvode i pružene usluge našim kupcima.

Materijal

 

MN-FLEX d.o.o. je regionalni lider u uvozu, proizvodnji i snabdijevanju raznovrsnim materijalima iz oblasti hidrauličnih i industrijskih crijeva i priključaka, opreme za montažu savitljivih crijeva, komponenti hidraulike i pneumatike, termoplastičnih i zaptivnih materijala, elastomera i zaptivača za remont hidrauličnih i pneumatskih komponenti renomiranih proizvođača: MANULI, EATON-SEL, CIDAT, VOSS-LARGA, UNIFLEX, MERLETT, ZEC, DICSA, CAMOZZI, LUDECKE, TEHNIKA KB, SEALMAKER... - što je garancija i dokaz visokih standarda proizvoda i usluga MN-FLEX d.o.o.

Kvalitet

 

Tradicija, iskustvo, kadrovi, oprema, kvalitetan repromaterijal i posvećenost zadovoljstvu kupca kroz visoke standarde u cjelokupnom procesu od nabavke materijala, preko proizvodnje, montaže i ispitivanja, pa do konačne isporuke, garantuju najviši kvalitet proizvoda i usluga MN-FLEX d.o.o. i potvrđene su Certifikatom ISO 9001: 2015 i ovlaštenjima za izradu crijeva za pneumatske i hidraulične instalacije željezničkih vozila izdatim od strane Regulatornog odbora Željeznica BiH i Ministarstva saobraćaja i veza Vlade RS.